AFIZLATIF.COM Blog

0

Arif Haikal First Swimming Class

Swimming class , dalam sejarah family tiada siapa yang pergi swimming class yang proper, mostly semua belajar sendiri. Tahun ni memang Arif berhajat nak belajar swimming. As parent...

1

Lazada 11.11 Festival Shopping Sehari Terbesar!

Apa preparation korang sempena Lazada 11.11 Festival Shopping Sehari Terbesar! yang bakal berlaku minggu hadapan? Rasanya, satu Malaysia heboh tentang festival membeli belah sempena 11.11 ni kan, saya pun tak...

0

NASI KANDAR TERENGGANU?

Alhamdulillah, rezeki Allah nak bagi sebelum Ramadhan. Dijemput untuk merasa hidangan Nasi Kandar. Ingat kat Penang je ade Nasi Kandar? Ooohh, anda silap. Kalau nak tahu, di Terengganu...

0

Buffet Ramadhan – PNB Hotel

Alhamdulillah, syukur ke hadrat ALLAH S.W.T kerana memberi kesihatan dan kelapangan masa  kepada diri ini. Kali ni kita buat entri pasal Buffet Ramadhan pulak sebab bulan ramadhan pun...

0

JK1M 10. Result yang membanggakan!!

Alhamdulillah, Program Jom Kurus 1 Malaysia (JK1M 10 ) telah melabuhkan tirai pada sabtu lepas. Pelbagai perasaan bercampur aduk pada sesi terakhir GEMBIRA Nak tahu berapa banyak penurunan...

0

NK TEMPAH WEBSITE MURAH?

nak tempah website murah? Nak buat website tapi Tidak mahir menggunakan kod? Lemah dalam bab IT?Masa tak cukup? Khusus untuk anda yang mahu TEMPAH WEBSITE sendiri dengan harga yang MURAH dan menarik. kami...

0

CABARAN JOM KURUS (JK1M)

  Sabtu yang lepas saya berpeluang untuk menghadiri sesi kick off Cabaran Jom Kurus 1 Malaysia (JK1M) edisi ke 10 yang berlangsung serentak seluruh Malaysia bermula 27 Januari...

0

Star Wars The Last Jedi : Filem Review

Star Wars The Last Jedi… antara filem yang memang aku tunggu tunggu. Bukan sebab jalan ceritanya atau watak wataknya tapi sebab, aku membesar dengan filem filemnya. Setiap kali...