Lazada 11.11 Festival Shopping Sehari Terbesar!

Apa preparation korang sempena Lazada 11.11 Festival Shopping Sehari Terbesar! yang bakal berlaku minggu hadapan? Rasanya, satu Malaysia heboh tentang festival membeli belah sempena 11.11 ni kan, saya pun tak nak lepaskan peluang keemasan ni. Setelah penat bekerja cari duit, inilah masanya “belanja” diri sendiri. Shopping sambil berjimat!

Eh, ada yang tanya juga, perlu ker prepare? haruslah, kita kena jadi pembeli bijak. Sebelum sale bermula pada 11.11 , kita boleh jimat masa dengan rancang nak beli apa, dan terus masuk dalam shopping cart. Bila tiba tarikh 11.11 , kita boleh terus check out dan jimat masa.

Apa yang saya plan nak beli sempena  LAZADA 11.11 FESTIVAL MEMBELI BELAH -JUALAN MURAH SEHARI TERBESAR nanti???

  1.  Smart TV Baru untuk keluarga tersayang.  TV di rumah dah rosak, jadi memang plan nak beli TV baru yang terbaik untuk keluarga.

2.  Drone.

Minat berjalan dan ambil gambar, jadi kena ikut trend zaman sekarang, ambil gambar dengan drone. Barulah gambar-gambar percutian nampak lebih cantik  untuk di muat naik di laman sosial nanti.

3. Xiomi Mi Band

Antara gadget yang dalam wishlist. Nak berganding dengan Mi Note yang saya beli di Lazada jugak beberapa bulan lepas.

 

Kenapa WAJIB Shopping di Lazada 11.11 Shopping Festival?

Nak tahu 4 sebab korang wajib shopping sempena Lazada 11.11 Shopping Festival , baca bawah ni :-

  1. Crazy Mega Vouchers  -limited time iaitu pada 12 pagi hingga 2 pagi sahaja pada 11 November 2018. 2 jam pertama Kempen 11.11 Shopping Festival.
  2.  11.11 All Day Vouchers

3. Crazy Flash Sale As Low As RM 1

4. Hot Deals Up To 90% OFF!

Wow, memang WOWWWW sangat kan??

Apa lagi , cepat terjah  Lazada 11.11 Shopping Festival dengan klik sini >>https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1<< yang akan berlaku pada 11 November 2018 di Lazada Malaysia..  Jangan lepaskan peluang grab promosi dan jom kita berseronok shopping di Lazada ni sebab boleh jimat banyak!!

 

Happy Shopping Day on 11.11 with Lazada!!

 

1 Response

  1. afizlatif says:

    happy shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *